keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Otoksia kotoa

Joulukuu tuntuu kiitävän. Ylihuomenna jo itsenäisyyspäivä. Joulusiivous tekemättä. Suurin osa lahjoista ostamatta. Työhommiakin olisi. Kyllä ne kerkeää, ei paniikkia,  Sen sijaan ihanaa on pimeinä iltoina laittaa tulet leivinuuniin/takkaan/kaminaan. Nyt laitoin leivinuuniin, niin lämmittää taloa vähän pidempää. Kerran olen rieskat innostunut paistamaan leivinuunissa, mutta enpä juuri muuta. En ole kauhea jauhopeukalo, tosin oman talon myötä olen alkanut joutunut leipomaan enemmän. 


Joulua pienesti esille. Ihailen niitä ihmisiä joilla on aikaa/energiaa ja niin monta verhoparia, että pystyy vaihtamaan jouluverhot, talviverhot, kesäverhot, pääsiäisverhot jne. Meillä mennään samoilla verhoilla kesät talvet ja useampi vuosi. 


Kurkkaus meidän saunan ja kylpyhuoneen yhteydessä olevaan wc-tilaan. Kylppäri+saunaosasto on aika pieni, mutta kuitenkin meille passeli (=vähemmän siivottavaa).


Kuvassa vasemmalla näkyy ovi takka/työhuoneeseen ,vasemmalle jää myös ovi saunaan. Oikealta puolelta on ovi kodihoitohuoneeseen ja terassille. Kodinhoitohuone elää meillä jatkuvassa kaaoksen tilassa, kehtaankohan joskus ottaa kuvaa. Meillä on muuten kaiken kaikkiaan kolme pyykkikoria. Yksi aikuisten vaatteille, yksi lapsen vaatteille ja yksi pyyhkeille, liinavaatteille, ulkovaatteille työvaatteille jne. Kun muistaisi pestä kaikkia tasapuolisesti.

Manaan entistä enemmän ettei silloin suunnitteluvaiheessa huomannut tehdä khh:n yhteyteen pientä erillistä tilaa miehen kamppeille. Saisi kaaoksen piiloon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi.