perjantai 27. syyskuuta 2013

Ensimmäinen postaus - tästä se lähtee!

Hei sinulle kuka mahdatkin lukea tämän postauksen! Päätinpä minäkin sitten perustaa oman blogin, kun olen jo useamman vuoden itse aktiivisesti seurannut muoti-, lifestyle- ja sisutusblogeja. Nyt kuuminta hottia itselleni on sisutusblogit ja sisustusaiheita omakin blogi pääasiallisesti käsittelee. Blogin nimi ei siis viittaa mihinkään itsetuhoiseen, vaan on viittaus siihen että asustamme perheeni kanssa hirsitalossa, jonka rakensimme kesällä 2011 :)

Ehkä pieni esittely on paikallaan: olen (vielä)27 -vuotias, tyttölapsen äiti ja vaimo. Myös pari nelijalkaista karvaturria kuuluvat kalustoon. Asumme keskellä Lappia, pienessä kylässä, joen varrella. Olohuoneen ja makkarimme jokinäkymä onkin parhainta kodissamme. Parhaillaan teen töitä matkailun parissa, mutta haaveilen työstä sisustuksen parissa. Ja kun niitä töitä ei näillä leveyksillä pahemmin ole tarjolla, niin ajattelin tehdä siitä itselleni harrastuksen jossa pääsisin vuorovaikutukseen muiden sisustusintoilijoiden hullujen kanssa:)

Rakastan vanhoja tavaroita ja kotimme onkin sekoitus Ikean huonekalut meets kirppislöydöt:) Lempiväreinä niin sisustuksessa kuin pukeutumissa on nämä Pohjoismaille tyypilliset värit: valkoinen, musta, ja harmaa. Raksa-ajalta on jäänyt kaivelemaan se, että ei tullut silloin rakennettua sitä yläkertaa, jonne olisimme saaneet meidän oman master bedroomin...Ehkä vielä joskus, ja sillä välinhan voi sisustaa sen jo mielessään valmiiksi!Tätä "prosessia" tullaan varmaan blogissakin seuraamaan:)

Alla kuva meidän kodista talviaikaan. Kyllä mieli lepää.

Hienoa jos löysit minut - mukavaa viikonloppua!

T.Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi.