torstai 13. helmikuuta 2014

Torista bongattua

Tori.fi sisustustarjonnan selaamista voisi sanoa harrastukseni, sillä teen sitä päivittäin. Harmikseni 90 % mahtavista löydöistä sijaitsee sellaisen matkan päässä että, kauppojen tekeminen on mahdotonta. Niinpä laitan tähän bongauksiani, niin jos joku tätä lukee ja asuu lähempänä niin voi ottaa vaarin:) 

Ikean Åsele-valaisin. Sijainti: Pirkanmaa - Tampere. Hinta: 37 eur
Ei lainkaa paha hinta, kun Ikeassa pelkkä jalka maksaa 49€. Ihana tunnelmavalaisin johonkin nurkkaan, yövaloiksi tai sitten kaksin kappalein sivupöydälle.

Sijainti: Lappi - Tornio. Hinta: 250 eur. Hyväkuntoinen 1960-1970 vuoden liinavaatelipasto. H. 250 euroa. Umpipuuta
Kuva on huonno, mutta vaikuttaa silti lupaavalta. Ihanat mustat yksityiskohdat! Näkisin tämä meillä siinä dream bedroomissa, Plussaa siitä että on oikeaa puuta ja nielee varmasti paljon tavaraa.

Ja koska olen mieleton tuolifriikki niin tässä muutama ihastus:
Etelä-Pohjanmaa - Kauhajoki. Hinta: 50 eur.
Sijainti: Uusimaa - Helsinki, Ruoholahti. Hinta: 150 eur
Viimeinen tuoli ei ehkä meidän tyylinen mutta nuo hopeiset huonekalunaulat(?) ovat niin hieno yksityiskohta että!

Minusta designin ostaminen huutonetistä tai torista on aina vähän arveluttavaa, koska aitoudesta ei koskaan voi olla varma. En väitä että kaikki käytettynä netissä myytävä desingni ei olisi aitoa, mutta liikkeestä ostettu on aina liikkeestä ostettu. Noh, any case, tässä jo blogiklassikko hyvään hintaan:

Sijainti: Uusimaa - Helsinki, Sörnäinen.Hinta: 160 eur
Jaa- valinnat näkyi kolahtavan mustaan ja puunväriseen:) 

Mullapas koittaa viikonloppu jo tämänpäivän jälkeen, sillä aloin helmikuun alusta tekemään 4 päiväistä työviikkoa. Tilipussiin kilahtaa siis vähemmän rahaa joka kuukausi, mutta ah sitä vapauden tunnetta + laatuaikaa lapsen kanssa, jota ei voi rahalla korvata!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi.