sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Keskeneräisiä projekteja


Tori.fi ja fb-kirpparien selaaminen on mielipuuhaani! Olenkin tehnyt varsinaisa löytöjä näiden kautta, mutta aina kaikki ei mene niin kuin suunnittelee... Jos bongaan jonkun risan vaatekaapin, näen siinä suurta potentiaalia pienen fiksauksen jälkeen. Näin kävi esimerkiksi tällä viikolla paikallisella fb-kirpulla: harmaa vähän risa kaappi annetaan kahvipakettia vastaan. Emmin huoneeseen kaappi näin sieluni silmin! Töistä soitto miehelle joka lähtee matkaan kuomullisen peräkärryn kera. Kaappi vaatii kuulemma paljooon "pientä fiksiä", sillä on tällä hetkellä yhtä tukeva kuin korttitalo:
Pysyn kuitenkin optimistisena. Koristelistat ja vähän maalia niin avot!

Kesällä inpiroiduin kovasti peltikaapeista ja sellainen oli saatava. Täältä pohjoisesta niitä ei vain kovin helpolla löydy kunnes tori.fi:stä löytyi ilmoitus myytävistä peltikaapeista Ranualla. Lapissa kyllä mutta Ranualla jonne ajaa kuitenkin yli 2 tuntia... Mies lähti autonvaihtoreissulle etelään joten pakotin pyysin tekemään pienen mutkan ja tuomaan kaapin samalla.

Peltikaappi kaipaa kunnon pesua, ovien suoristamista, hiontaa ja uutta maalia.  Huolestuttavaa tässä on se, että kaappi on majaillut jo viime kesäkuusta autotallissa mutta mitään sille ei ole vielä tehty...

Yleensä näissä DIY-projekteissa turvaudun mieheni apuun ja hänen työpanostaan tarvitaan näissä molemmissa n. 80% . Minä vastaan visioinnista, suunnittelusta ja maalaamisesta. Eli rojekteja riittää!

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi.