perjantai 17. tammikuuta 2014

Haaveissa

En ole tehnyt uusia sisustushankintoja piiitkäään aikaan. Joulu, kiire, pimeys ja arjen pyörittäminen on tehnyt sen ettei energiat ole riittäneet sisustusrintamalla. Lisäksi talo on siistissä kunnossa n. 1,5 h päivässä, muuten se on lelujen iloinen sekamelska.

Nyt mielessä on kuitenkin pyörinyt muutamat jutut, satunnaisessa järjestyksessä:

1. Storsele rottinkituoli
Tätä ei vissiin saa enää puunvärisenä. Tälle olisi paikka Emmin huoneessa, kesän tullen voisin kiikuttaa sen terassille.

2. Aröd  pöytävalaisin

Olohuoneen sivupöydän valaisimeksi. Viime kerralla Haaparannan Ikeassa tätä jo hypistelin, ajatuksena että se tulisi työhuoneen valaisimeksi mutta oli siihen tarkoitukseen liian massiivinen. 

3. Marokkolainen pouf

Pouf-villitys on iskenyt myös minuun. Tälle ihanuudelle ei ole vielä selvää sijoituspaikkaa ja siksi olen malttanut vielä olla ostamatta

4. Kahvikone (tavallaan sisustuksellinen juttu)

Joulunaikaan näitä Dolce Gusto mainoksia pyöri telkkarissa ihan kokoajan! Osui ja uppos! Olen monta kertaa ollut klikkaamassa tätä jo kotiin, mutta haluan kuitenkin nähdä vekottimen ensi livenä. Aparaatin desing ei ole minusta kovin viehättävä...

Jos lähden lauantaina kaupungille, niin olen jo antanut itselleni luvan ostaa kahvikoneen... Olen järkeillyt asian itselleni niin että kupillinen chai lattea tai latte machiatoa tai caffe americanoa ja mitä noita nyt on, niin viinin juonti jäisi automaattisesti vähemmällä, kun kahvi toisi sen arjen luksus-tunteen. Viinilasillinen perjantaisin kalsareissa takan loimussa on paras tapa rentoutua viikon jälkeen.

Pitkällä aika välillä siis  selvää säästöä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi.