keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Tovi vierähti ja uuden vuoden alku

Pitkästä aikaa ehtii palata tänne blogimaailmaan. Joulukuu vierähti ohi nopeasti, töissä oli kiirettä ja koti ja perhe vaativat myös oman aikansa, joten harrastuksille ei jäänyt juurikaan aikaa.

Joulu meni maltillisesti, aamupäivästä saunottiin kotona, vierailtiin molemmissa mumoloissa  ja haudoilla, illaksi kotiin. Meillä oli ihana, oikea kuusi, joka todella toi joulun tunnelmaa. Myös pikku tytsä malttoi jättää kuusen rauhaan, mitä nyt vähän alemmilla oksilla olevia joulukoristeita vähän käytiin hiplailemassa.
Tytön Conssit ja hoidossa tekemä piparikoriste olivat kuusen kauneimmat koristeet <3

Joululahjat olivat kaikki mieluisia ja yksi saatiin jo ennakkoon - siitä kuvaa myöhemmin. Tytsä sai (yllättäen) eniten lahjoja, suurimmaksi osaksi leluja. Nyt lelujen suuri määrä on aiheuttanut myös sisustuksellisen pulman: mihin kaikki sullotaan?! Suurimman osan päivää lelut ovat pitkin poikin olohuonetta, mikä ei ole kovin esteettistä. Jos jaksetaan kaikki romut lelut kuskataan, tytön laittaessa nukkumaan,  häneen omaan huoneeseensa, minkä jäljiltä huone näyttää varastolta. Pinnis on tällä hetkellä meidän makkarissa, kun opetellaan nukkumaan jälleen omassa sängyssä. Töihinpaluuni jälkeen tyttö pesiytynyt meidän keskelle nukkumaan, josta nyt yritetään opetella pois.

Olen miettinyt lelujen säilytykseen erilaisia ratkaisuja:

Nämä Ikean roskikset on tosi käteviä! Meiltä löytyy näitä jo kaksi kappaletta ennestään, säilytetään niissä koiranruokia. Kansi plussaa! 
H&M Home juuttikori  helppo liikuteltava kun lelut seilaa edestakaisin tytön huoneesta olohuoneeseen.

Ihanat värit tässä DomDomin pyykkikorissa - sopisi hyvin myös lelujen säilytkseen.
Ferm Livingin veikeän värinen olisi myös minun mieleen. Tosin hinta aika kipakka 70€. Lelujen säilytykseen välttää halvempikin.

Eiköhän tähän lelukaaokseen joku ratkaisu löydy:)

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi.