perjantai 1. marraskuuta 2013

Perjantai - päivistä parhain!

Työt takana ja vielä viikonloppu edessä - parhautta! Perjantai on mielestäni se viikon paras päivä. Töiden jälkeen ruokakaupan kautta kotiin. En ollut muuten yksin liikenteessä, kaikki hamstrasivat ruokaa kaappeihin kun huomenna pyhäpäivä ja ruokakaupat kiinni. Inhoan muuten kaupassa käyntiä aina perjantaisin ja pyrinkin tekemään viikonlopun ruokaostokset jo torstaina.

Mutta nyt lasi punkkua ja time for my self:McLeodin tyttäret on vaan niin hyvä! Varsinkin nämä alkupään jaksot on multa jääneet vähän unholaan. Loppua kohden vähän huononee kun päähenkilöistä melkein kaikki poistuu sarjasta.

Huomenna voisin esitellä meidän kodin kirppislöytöjä. Kirppis/ käytettynä ostetut tavarat ja kalusteet on mulle paljon rakkaampia kuin uutena kaupasta ostetut. Mikään uusi tavara ei voi korvata sitä onnen ja jännityksen määrää kun bongaat/ teet löydön kirppikseltä, Torista, tai Huuto.netistä. Varsinkin jos olet etukäteen miettinyt että hakusessa olisi jokin tietty, ja sitten törmäät siihen sattumalta. Tunne on kuin lottovoittajalla vaikka kyseessä olisi vain 5€ vanha rahi, jolle muut ovat varmaan nyrpistäneet nenäänsä:
Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi.