keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Uusi tyyny sohvalle + khh:n uudet matot

Olen jo aikoja sitten tilannut H&M:tä tuon 50*50 cm sinapinkeltaisen tyynypäällisen, mutta sopivankokoista sisätyynyn ostin nyt vasta Jyskistä. Tänne meidän kirkonkylälle avattiin viime viikon torstaina Jysk, joka on aiheuttanut vilinää ja melskettä katukuvassa. Kahtena ensimmäisenä päivänä jaettiin ilmaisia tyynyjä ja oven edessä jonotettiin liikkeen aukeamista. Hassua, miten ilmainen tavara + edulliset tarjoukset saavatkin ihmiset sankoin joukoin liikkeelle. 

Mielestäni Jysk on kyllä viime vuosina petrannut valikoimaansa, erityisesti tekstiilien puolella: kuvassa oleva oravatyyny on myöskin ostettu Jyskistä. Erittäin luonnonläheistä ja tanskalaista.
Muuten mieskin on alkanut kiinnittämään huomiota sisustukseen. Virkkoi minulle tässä yhtenä aamuna: Eikö tuo ole vähän yksinäisen näköinen tuo keltainen tyyny tuossa sohvalla, - tarvis toisen värikkäämmän tyynyn seuraksi.
Minä: ?!... Ööh kyllä olet aivan oikeassa. Laitetaan hankintalistalle.


Lisäksi Jyskistä löytyi uudet matot meidän kodinhoitohuoneeseen:


 Hinta-laatusuhde on kyllä kohdillaan: lika ja roska ei näy ja imee hyvin kosteutta. Lisäksi näyttävät hyvältä ja tuovat vähän ryhtiä huoneeseen.

Näin jälkikäteen ajateltuna harmittaa, kun en rakennusaikana kiinnittänyt enempää huomiota kodinhoitohuoneen suunnitteluun, erityisesti tilaratkaisuihin. Nyt khh on täyteen tupattu vaatteita, pahvia, lehtiä,  jne. Myös Emmin hoitopiste sijaitsee kodinhoitohuoneessa. Paljon toimintoja pienessä huoneessa.

 Jos nyt saisin vaikuttaa vielä asioihin haluaisin ehdottomasti enemmän neliöitä, piilottaisin nurkan taakse kurahuoneen, jonne voisi riisua kaikki ulkovaatteet+ kengät. Nyt ei meinaa mahtua ulko-ovesta sisälle/ulos kun naulakko pursuaa vaatteita ja ovenedusta kenkiä. 

Uusien mattojen myötä sain inspiksen freesata vähän meidän kaaos kodihoitohuonetta. Voisin laittaa kuvaa meidän kodihoitohuoneesta, jahka saan verhot ripustettua .Verhotanko on jo laitettu ja Ellokselta tilasin kangasta verhokappaa varten: 

I like it!


-Mari-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi.