keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Desing Star - sisältää juonipaljatuksen!

Tykkään seurata telkkarista paljon sisustusaiheisia ohjelmia, ja ylipäätänsäkin olin aika koukuttunut tv:n katsoja ennen Emmin syntymää. Erityistä herkkua olivat kaikenlaiset jenkkiläiset tv-realityt:). By the way, oon vahvasti sitä mieltä, että suomalaiset ei osaa tehdä laadukasta tv-realityä -  tästä poikkeuksena sääntöön on suomiversio Top Chefistä, joka on varsin  laadukas kopio jenkkiversiosta. Terkut Hansille!

 Tätä nykyä aika ei tahdo riittää tv:n katsomiseen eikä se haittakaan, sillä muut asiat ovat nousseet tärkeysjärjestyksessä telkan edelle:) 

Mutta yksi ohjelma, jota minulla on tapana seurata sunnutaiaamuisin on Desing Star. Ohjema on siis realitysarja, jossa jenkkidesignerit kilpailevat omasta ohjelmasta HGTV:llä. Heillä on joka jaksossa jonkinlainen desing-haaste, jotka toteutetaan yksilö-tai joukkue haasteena. Parhaillaan Livillä pyörii 5.kausi.


En tiedä spoilaanko nyt jonkun telkkaelämyksen mutta tämän kaudenhan tulee voittamaan Emily Henderson  (kuvassa sinimekkoinen blondi vasemmalta), ja hänen "palkinto-ohjelmansa" Secret's from a stylist on (= Emilyn sisustussalaisuudet) pyörinyt Livillä, ja tulee vissiin tällä hetkellä uusintoina.Tähän mennessä, mitä olen Desing Staria katsonut, niin Emily onkin yksi lempparidesingnereistani -  olen tykännyt myös Emilyn omasta ohjelmasta! Pidän  Emilyn  rennosta ja boheemista sisustustyylistä. Omassa ohjelmassaan hänen tavaramerkkinsä ovat uudistetut second hand löydöt, joista 99% mielelläni kotiuttaisin meillekin! Tosin jenkkityyli tahtoo olla vähän sellaista, että pikkusälää käytetään stailauksessa paljon. Oma mentaliteettini taas on se, mitä vähemmän pikkusälää, sitä vähemmän pölyjä pyyhittävänä:) 

Myös juontajana Emily vaikuttaa tosi herttaiselta ja helposti lähestyttävältä, Löysin netissä seikkailessani Emilyn omat sivut (klik) ja myös kuvia hänen kotoaan, jota hän tituleeraa style laboratoryksi:) Tässäpä maistiainen Emilyn kotoa:Ihanaa värienkäyttöä- itse en uskaltaisi/ osaisi yhdistää noin räiskyviä värejä noin harmoniseksi kokonaisuudeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi.