maanantai 21. lokakuuta 2013

Ikean "tuliaiset"

Vierähtipäs viikonloppu nopeaa! Mutta aika juoksee kun on kivaa:) Tehtiin kaverini E:n kanssa perjantaina pikapyrähdys Ouluun jossa käytiin katsomassa PMMP jäähyväiskeikka Teatrialla. Keikka oli huikea!!!  Tytöt veti niin uskomattomalla energialla että ei voi muuta kuin ihailla. Esiintyvän taiteilijan elämä on todella kuluttavaa kun pitää antaa itsestään paljon jotta me muut saisimme hyvän elämyksen. 

Majoituttuamme hotelliin otettiin skumpat ja vaahtikset:)
Lauataina herättiin hyvissä ajoin, käytiin aamiaisella ja otettiin suunta kohti Haaparannan Ikeaa. Varsinaiset vaateshoppailut jäi kokonaan välistä kun saavuttiin Ouluun perjantaina vasta kuuden jälkeen ja lauantaina "poltteli" jo Ikeaan.

Ikeasta tein täsmäostoksia:

Ribba-kehys Emmin 1-vuotislahjaksi saatuun printtiin.

Työvalaisin takka/työhuoneeseen. Mietinnässä oli myös tämä  Arödin-valaisin, mutta nähtyäni sen livenä totesin sen liian massiiviseksi. Tosin sille voisi löytyä paikka olohuoneesta...


Ribba-tauluhylly keittiöön. Taulut näyttää vaan niin paljon paremmilta hyllyllä kun suoraan seinässä.Lopuksi vielä Bertil-istuintyyny pebaa lämmittämään. Blogger kääntää kuvan väärinpäin, en tiedä miksi!!! Me+ technic= don't match!


Suhteellisen vähin kantamuksin selvisin. Tokis olisi pitänyt ostaa sellaisia tarpeellisia  tavaroita kuten vaatetangot vaatehuoneeseen, verhot+ verhotanko khh ikkunaan, mutta jotenkin mielenkiintoa riitti vain sisustuksellisiin jttuihin. Seuraavan kerran otan pakotan miehen mukaan, jotta keksityn myös niihin oikeasti tarpeellisiin hankintoihin!


Muuten täytin perjantaina 28 vuotta ja sain mieheltä lahjaksi Avotakka-lehden tilauksen! Aika hyvin, eikä tarvinnu ees vinkata yhtään:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi.