tiistai 15. lokakuuta 2013

Kaunis syyspäivä


 Eilen satoi ensilumi, mutta tänään siitä ei näkynyt enää jälkeäkään, aurinko paistaa tosi kauniisti ja koti tulvii luonnonvaloa. Valo onkin yksi parhaimmista asioista talossamme - ikkunoita on paljon ja valoa tulvii sisään, lisäksi aamuaurinko nousee joen puolelta. Kesäaikaan on ihana juoda aamukaffet terassilla. Kääntöpuolena on se, että pölyt näkyy heti ja ikkunanpesua riittää:)
Auringon sarastuessa
Asumme lähellä vesistöä, ja täytyy kyllä sanoa, että kerran kun on päässyt veden läheisyyteen, niin en ihan hevillä muuttaisi, vaikka maalla asuminen tuntuukin joskus haasteelliselta...


Alunperin meillä oli heinäseiväskaiteitten tilalta pirun kalliit paksut laivaköysikaiteet, mutta sateisen viime syksyn aikana ne homehtuivat!  Käsittelin köydet vernissalla, joka kuulemma oli väärä valinta. Noh, heinäseipäät olivat ilmainen ratkaisu (anoppilan ladosta) ja näyttävätkin mielestäni paremmilta.

Kotimme takapihalta päin kuvattuna. Pitäisköhän nuo piiput maalata?
Olen huomannut että valoisien (laaja)sisäkuvien ottaminen on aika vaikeaa, sillä yleensä valoisinta on päiväsaikaan mutta työssäkäyvänä ihmisenä se ei onnistu kuin viikonloppuisin.Täytyy kyllä paneutua tarkemmin kameran ominaisuuksiin ja säätömahdollisuuksiin. Oon vain aika laiska lukemaan ohjeita, vaan ennemmin opettelen yrityksen ja erehdyksen kautta:) Käytössä on Canonin Power Shot  SX30 IS-järkkäri, joka ei sano mulle mitään.

Hommahan vain hankaloituu mitä lähemmäs joulua mennään, sillä kaamosaikaan valoa ei riitä kuin pari tuntia päivässä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi.