tiistai 1. lokakuuta 2013

Kirppislöytö: moderni klassikko(ko?)

Moikkelis,
Pieni (tahaton) tauko postausten välillä - eilen iski mahatauti ja löi sängynpohjalle. En ole tainnut olla mahataudissa sitten teinivuosien ja olipas karmaiseva kokemus! Meillä oksutaudin parantajana on ollut iät ajat punainen Jaffa ja siihen nytkin turvauduin:)  Tämä päivä mennyt toipuessa ja huomenna taas työn ääreen.

Mutta siis lauantaina käytiin mummon ja lapsen kanssa kaupungilla talvivaatteita ostamassa ja lunastamassa& noutamassa mun fb-kirppislöydöt:
Näitä oli myynnissä 4 kpl:tta hintaan 20€/ kpl. Not bad! Minä ostin 2 kpl:tta ja sai juuri ja juuri runtattua ne farkkuni peräkonttiin. Näitä varatessani en yhtään tiennyt, mihin nämä meilllä kotona sijoittaisin, sillä mitään akuuttia tarvetta ei meillä tuoleille ollut. Löysivät paikkansa nyt toistaiseksi olohuoneesta.

Tuoli muistuttaa muuten aika paljon tätä Mart Stamin MS2-tuolia

Toistaiseksi en ole löytänyt tuoleista mitään leimoja tai vastaavaa mikä puhuisi sen puolesta että olisivat aidot Mart Stamin-tuolit. Niin tai näin, muotokieli on minusta kaunis.

Ps. Huomenna mun pikkutyttöni täyttää vuoden! Voih, miten aika juoksee. Synttäripirskeet pidetään vasta lauantaina, ja voi härreguud miten stressaavaa on pikkuisen synttäreiden suunnittelu!

Reipasta viikkoa!
M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi.