keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Vilaus keittiöstä


Yhdellä vilauksella meidän keittiö ja kodin sydän. Keittiö on isoin huone koko talossa ja yhteydessä olohuoneeseen. Kuvassa oikean puoleiselle seinustalle  L-mallisesti jää vesipiste, tiskialtaat, liesi& uuni sekä kaapistot. Meillä on keittiössä ruhtinaalllisesti kaappitilaa, mutta silti sekään ei tunnu riittävän ja tavarat pursuavat kaapeista. Ärsyttävää! Haluaisin pitää kaikki kaapit hyvässä ja siistissä järjestyksessä, mutta käytännön toteutus jää vajaaksi...

Keittiömme olohuoneesta päin kuvattuna.

 Ihailen kadehdin niitä keittiöitä, joista puuttuu yläkaapit kokonaan, mutta mihin ihmeessä ne padat, kattilat, purkit, putelit,kuivat aineet jne, sitten mahdutetaan!?

Haaveissa olisi hommata keittiön kattolampun ympärille kattorosetti, joka saisi olla halkaisijaltaan n. 50 cm.  Lisäksi jotain pitäis tehdä taulujen alla olevalle ongelmanurkalle, sinne on nyt sijoitettu koirien ruokapöntöt. Haluaisin sinne jonkun säilytyskalusteen kuten liinavaatekaapin, tikashyllyn, tarjoiluvaunun tms, mutta olisiko sitten liian täyteen tupatun näköinen? Jos jollain on idistä, mitä tuolle tyhjälle nurkalle voisi tehdä, niin huikkaa - kaikki neuvot otetaan kiitollisena vastaan:)Mantra, jota on pitänyt hokea kovastikin aina aamuisin, sillä tämä viikko pännii ja kovasti! Olisi jo perjantai!

Jännä huomata, miten oma sisutustumaku on muuttunut - pidän kyllä keittiöstämme kovasti ja se sopii hirsitaloomme, mutta jos vielä joskus rakentaisimme niin talo olisi huomattavasti modernimpi, pienillä ripauksilla second hand-löytöjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Olisi kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi.